Idag kom mensen som beräknat. Nu ser vi fram mot slutet av oktober, till nästa mens. Tänk, för första gånger på över 2 år längtar vi till nästa mens!=D Det börjar pirra rejält i kroppen för vad som förhoppningsvis kommer växa i min mage med start november❤

När ska man köpa sina sprutor? hämta ut allt på en gång? tips?

2 kommentarer

M

30 Sep 2014 17:56

Jag hämtade ut gonal-f och ovitrelle (din hette något annat men den sista sprutan man tar) samtidigt... Det fanns faktiskt inget inne på de apoteken jag var på så de fick beställa. Så ett tips är att vara ute i ganska god tid! Lutinus börjar man ju inte med förrän efter återförandet så det kan man vänta med men det var beställningstid även på dem!

Svar: Ja känns som en bra idé att höra med dem tidigt...som jag skrev ovan så kan jag lika gärna kolla upp det nu. Skulle dö om inget fanns hemma och det tar tid att beställa:/
vagentillmammaochpappa.blogg.se

Libra

30 Sep 2014 19:17

Jag brukar hämta ut allt på en gång. Lika bra att ha allt hemma. På många apotek måste de beställa hem medicinerna. Oftast tar det bara en dag att få hem, om du beställer på förmiddagen.

Då kör vi igång ungefär samtidigt. Min mens kommer också i slutet av oktober. :)
Kram

Svar: Kanske är smart! Får kolla upp detta i mitten av okt, det borde räcka va? Kan ju gå dit nu iof och höra...jasså! Den 28 okt prel. För mig. Man vet ju mer exakt efter äl.
vagentillmammaochpappa.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej