Hej på er!
 
Jag vet inte alls om någon av er som tidigare följt mig läser detta. Jag fick en notis i min mail häromdagen och kom på, visst ja, jag har ju denna bloggen! Läser sista inlägget och inser att det var ju fel av mig att inte uppdatera er! 
 
Augusti 2015 kom våran son! Akutsnitt slutade det med, men allt gick så bra! Vi har en omtänksam och pigg 4 åring här hemma som ger oss mycket glädje, men som också prövar tålamodet😁 Vi är så tacksamma för honom!
 
Vad händer nu då? 
 
Jo, i mars i år gjorde vi vår första frysåterinsättning (FET). Det slutade med att mensen kom. Vi blev lite chockade då det gick så smidigt första ivf:en. Det tog oss lite hårt. Vi insåg att vi så bara sparat ihop till ett FET försök, för det skulle ju ta sig...naivt tänkt såhär i efterhand. Nu är vi i väntans tider på nästa ägglossning, för ni i november kör vi andra FET försöket! Är inte lika naiv denna gången och känner mest en stor oro och press...doxk glädjande besked efter årsskiftet att våra frysta blascosyster får förvaras till år 2024! 10 år istället för 5. Men vi vill gärna kunna ge ett syskon närmsta året...vi har inte varit redo tidigare än i år. 
 
Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt just nu. Tänkte hålla er uppdaterade på vår nya resa mot ett syskonförsök! Ställ gärna frågor om vad ni vill veta  så besvarar jag dem i ett nytt inlägg ❤
FET, Ivf, Ofrivilligbarnlöshet,

Kommentera

Publiceras ej