Hej igen ALLA underbara tjejer som skriver här!
 
Jag har läst igenom era kommentarer. OJ vad jag har missat. Känner mig så hemsk emot er<3 Vad fint ni skriver och grattis till de som lyckats! Jag håller också tummarna för er som fortfarande försöker eller ruvar just nu! Jag kan lova en sak. Ruvartiden kändes såååå lång. Sedanm vips pang bom så är man tydligen i vecka 17. Men i mitt fall beror det säkert mycket på att jag fått må bra hela tiden. Inte haft några som helst besvär. Tänkt emellanåt, är jag ens gravid? Jag känner den där "bubblan" i livmodertrakten, som jag gjort ändå sedan slutet på ruvningen. Den "bubblan" börjar kännas mer och mer. Livmodern antar jag. Jag känner inga sparkar ännu. Känner efter varje dag om jag kan känna något liiiiitet i alla fall. Men icke! Jag är annars i övrigt väldigt lugn. Trodde jag skulle gå och vara skogs orolig hela tiden, men nej, nästan inte en enda gång. Fick en pytte liten blödning för ett par veckor sedan. Det visade sig vara efter ett samlag hihi. Så kan det gå=p Mina symtom är nog inga annorlunda nu mot innan jul. Dessa symtom har jag nu:
 
- Ytterst lite molvärk (kom igår och lite idag). Annars har jag nästan inte känt av detta sedan julen. Varit väldigt lite "smärtor" och värk.
- Brösten är fortfarande ömma. Långt ifrån så tokömma som de var de första 10 veckorna. Bröstvårtorna är också fortfarande ömma, men också långt ifrån den svidande känslan.
Brösten är också knöliga och större! Börjar få lite bristningar undertill, men jag förlikar mig ändå rätt bra med dom.
- Torr som bara den på hela magen och svanken. Smörjer mig med olja och mjukgörande emellanåt. Försöker smörja varje dag, men glömmer av. Så kanske blir varannan, var tredje dag i stället.
- Andfådd! Kondis som en riktigt gammal tant!
- Foglossning som sitter bak vid båda skinkorna, mest på höger sida. Gör ont att vända sig i sängen, men det är än så länge hanterbart.
- Humörsvängningar. Ja, alltså detta är ju svårt. Klart mitt humör är upp och ner, men jag har ett humör i vanliga fall också. Är ganska bestämd av mig. Snäll, men bestämd. Men ja, jag är lite känsligare. Vi säger så;-)
 
Under julen hade jag den värsta tröttheten jag varit med om! Jag blev så glad när den försvann efter julledigheten och när jag var tillbaka på jobbet. Sedan mitten på januari ungefär så känner jag mig ungefär som vanligt annars. Alla på arbetet vet om att jag är gravid. Syns ju nu om inget annat. Bilden nedan är från i lördags (16+0). Byter än så länge vecka varje lördag. Får se vad de säger på RUL den 12 mars. Fick frågan om vi gjort KUB:en och nej vi har inte gjort den. Anledningen varför är mest att vi inte vill skapa onödig oro. Jag kan förklara lite mer om varför i ett annat inlägg. Blev så påverkad av min barnmorska, som jag för övrigt inte alls gillar. Ja det är också ett eget inlägg egentligen...pust! Jag ska berätta om inskrivningen och besöket efter. Jag har inget besök hos barnmorskan förens efter RUL. Då ska jag ringa henne och därefter bokar hon in fler tider. Men jag funderar på att byta. Dock inte så lätt, då jag inte kan åka till annat MVC, men ska höra med den privata vi har här i stan. Dock tror jag inte på att de har en plats för mig. Brukar vara fullt.
 
Jag ska berättar mer om gravidyogan också, men jag sparar det. Detta inlägg blir så himla långt annars. Kan säga så mycket som att det var mysigt! Lite knasigt också. Men jag vänjer mig nog.
 
En liten parantes, som jag också fått en fråga på, om vi planerat något inför bebis ankomst. Vi har inte köpt en enda pryl!! Det trodde jag inte, men jag har kunnat hålla mig. Vi kommer kunna få så mycket av våra släktingar och jag tänkte åka till Ullared och shoppa lite smått och gott i maj med min syster!=) Funderat på vagn har vi gjort. Vi kom fram till att vi i första hand ska kolla på Blocket, men vi har ett krav att den måste få plats i vår lilla bil...det blir ett bekymmer...Hittar vi ingen bra begagnad mindre vagn, får vi undersöka marknaden. Något tips på vagn som passar i en liten Peugeout?
 
Men hörrni! Jag har en del att skriva fler inlägg om som jag ligger lite efter i. Men har ni frågor till mig så ställ dom så svarar jag i ett inlägg! Många undrar säkert mycket nu? Om ni inte fått svar genom mina uppdateringar.
 
Stor kram till varenda en av er därute i Sverige som är så otroligt ödmjuka, omtänksamma och så fina! (mot mig och varandra här i kommentarsfälten). TACK!
 
P.s. Jag tycker väldigt mycket om att ni tjejer funnit varandra genom bloggen och skriver till varandra som i ett forum. Det är jättekul! Haha förstår att det blev jobbigt att scrolla där ett tag bland alla kommentarer för oj herregud vad ni varit aktiva. Till min glädje, och förvåning. Jag känner mig jätte dum som varit så frånvarande. Jag inser nog att ett sådant här forum, en sådan här blogg, betyder mycket. NI betyder mycket!