Idag är det julmiddag hos svärmor. Klockan 14 ska vi vara där så nu får jag spara mig tills dess =p Har inte världens aptit längre. Vill definitivt inte ha något godis! Mår nästan illa av bara tanken hehe. Olikt mig, men det är ju bra. Känner verkligen noll sug till godis, kakor och liknande. Men innan dess kommer min nära vän, som jag fick bebissockorna ifrån. Hon och hennes dotter är här en kortis under tiden hennes fästman shoppar julklapp till henne❤ 

Vad ska ni göra idag? 

10 kommentarer

m a r i a

20 Dec 2014 10:56

mysigt med julmiddag, här kommer nog julmaten fram ikväll också har vi tänkt.
skönt att inte vara sugen på sötsaker, för min del har små kex fungerat ok mot illamående, men det är ju hur bra som helst om annat funkar :) ha en fin helg!

Emmet86

21 Dec 2014 10:42

RD16 och test taget. Negativt. Men fortfarande inte en droppe blod sedan förra mensen. Ringde kliniken som vill att jag fortsätter med Lutinus i tre dagar och tar ett nytt test på onsdag morgon. Vi tror inte på det. Just nu bara tomhet.

Svar: har också väntat på din uppdatering. Men nej! fan då. Men ett test till på onsdag. hoppas att det blir positivt.Vad hade du för embryon nu igen i frysen?
vagentillmammaochpappa.blogg.se

Mia

21 Dec 2014 11:18

Jag gick in här nu enbart för att se om du uppdaterat emmet! Det slog mig att det ju var testdag idag! Och jag blev så ledsen för er skull nu när jag såg att testet var negativt... :( hoppas ni kan bryta ihop och komma igen! Annars känns det som att jag inte kan komma med några peppande ord.. För det är just bara ord Från en främmande människa som faktiskt inte ens vet hur det känns.. Så hade bara varit falskt att försöka komma med något klämkäckt. Jag är iaf väldigt ledsen för er skull. Kram!

Emmet86

21 Dec 2014 11:49

Tack Mia och Bloggerskan! Trodde jag skulle bryta ihop helt vid ett negativt besked men det hat bara lagt sig som en tung klump i själen just nu. Vår klinik ville att vi skulle köra med Lutinus och ta test på onsdag igen "för att vara på den säkra sidan". Tydligen händer det ibland att man har låga hormoner eller att det inte är tillräckligt koncentrerat så tidigt, jag är dessutom en natt-kissade vilket kunde påverka. Men som sagt, vi har inte särskilt stor tro på ett plus nu. Har ju fortfarande ingen mens men ändå.

Detta var vårt första IVF och vi testade med en 2-dagars. I frysen har vi två st 2-dagars embryon och en dag-5 blastocyst kvar. Nästa försök kommer vi vilja pröva med blastocysten.

Svar: Hoppas ni får insatta dag 5 embryot nästa gång om det inte blir ett plus på onsdag. Då är det iaf 50 % chans, större chans med andra ord. jag hoppas du snart kommer på banan igen och kan ha känna lugn att det finns fler embryon att tillgå. Jag vet inte vad jag Ska skriva. blev faktiskt förvånad att det inte blev ett plus. Denna lutinusen lärde jag mig gav en del biverkningar som gjorde att man inte alls kunde spekulera. För man visste inte vad som var vad.
vagentillmammaochpappa.blogg.se

Längtan

21 Dec 2014 13:49

Nej :( massa styrka till er Emmet86. Jag som hade en sån bra magkänsla för er!! Håller fortfarande tummarna för att det är ett plus på onsdag!! Stor kram!!

Karin

21 Dec 2014 15:03

Emmet86: jag känner med dig! Kram till dig! Min mens var sen pga progesteronet och kom tre dagar efter testdag... Jag håller tummarna för dig. Det är nog rots allt, inte så vanligt att det funkar på första IVF försöket ( klen tröst jag vet!!) förstår vad du menar med tomhet, har själv varit där i veckan. Igår var också en dålig dag. Men vi ger inte upp! Styrka till dig och alla här som försöker...

Sofi

21 Dec 2014 17:13

Emmet86: oh nej!! Jag har verkligen hållt alla tummar för dig denna helgen!! Såå tråkigt!! Vet precis hur det känns.. Tomheten är så påtaglig.. Men som de andra skriver, tillåt er att bryta ihop! För att sen resa er och orka hoppa på karusellen igen! Tror absolut med på er blastocyst i frysen, kör på den nästa gång! Styrkekramar till dig..

Emmet86

21 Dec 2014 17:41

Tack alla fina! Just nu är både jag och sambon väldigt ledsna. Vi var såå hoppfulla! Tänkte att 20 månader av barnlängtan skulle vara över...Just för att jag inte fått en droppe blod sedan min förra mens. Därför vill kliniken att jag fortsätter med Lutinus tom tisdag, och det känns fruktansvärt jobbigt. Ta dem där skit-tabletterna när sannolikheten ändå är minimal.
Känns såklart skönt att veta att vi ändå bara använt 1 av 4 embryon. Vi ska be om blastocysten nästa gång. Får se vad de säger! Blir förmodligen i februari vi kör andra försöket. Senast i april når vi fram i landstingskön, så vi kommer byta efter det isåfall, om det blir negativt då också.

Mia

21 Dec 2014 19:29

Du emmet, varför odlade de inte vidare så det blev fler blastocyster? Är det inte fyra befruktade som är gränsen för att de ska odla vidare till dag 5?

Emmet86

21 Dec 2014 20:18

Mia: De odlade flera, men bara en som lyckades/lyckades frysa ned. Därför som de på kliniken ville börja med en dag-2, då vi hade tre sådana men bara en blastocyst.
Har fortfarande inte fått någon mens, 4 dagar sen är den nu. Så ledsen, besviken, tom. Hoppas detta går över snart.

Kommentera

Publiceras ej