Någon som har eerfarenhet av att det känns ömt när man trycker på magen vid naveltrakten? Säkert ingen fara. Skulle vilja veta varför det är så. Mottagningen har teletid bara på morgonen någon timme. Har i och för sig jeans som trycker på och som inte alls känns skönt. 

15 kommentarer

Emmet86

15 Dec 2014 14:59

Skulle inte tro det är någon fara. Magen svullnar väl för dig nu och trånga kläder blir nog bara obekvämt när det är full industri där inne. Jag kan få väldigt svullen mage innan mens och då är mina tighta jeans galet obekväma.

Idag har jag nog sprungit på toan 1000 ggr för att kolla trosan. Haha, är såå rädd för mensen! RD10 och tiden går SÅ SAKTA.

Svar: Tiden går sjukt sakta där i slutet! Puh.
vagentillmammaochpappa.blogg.se

Karin

15 Dec 2014 16:04

Tror det beror på lite svullnad och att byxorna trycker på livmodern? ( speciellt om det är låga byxor kanske?) tror inte det är någon fara! Testa med lösa byxor ikväll/ i morgon som inte trycker åt. Kanske kan det vara tarmarna som jobbar långsammare nu med... Bara lite gissningar...

Mia

15 Dec 2014 16:48

Ta't lugnt! Bara magen som växer!

Svar: tack❤ jag ska försöka vännen😊
vagentillmammaochpappa.blogg.se

Sofi

15 Dec 2014 17:33

tror precis som de andra, tänk vad livmodern ska vara med om nu, hur mycket som helst som händer de första veckorna! :) Försök att slappna av och bara häng med :P (lättare sagt än gjort... i know!)

Karin

16 Dec 2014 12:37

Jag testade igår kväll och det var negativt , stod inte gravid... Blev ledsen, grät en massa och det kändes riktigt tungt speciellt när jag lyckats få upp hoppet lite under några dagar och tänkte även på missfallet ( vi kunde haft en bebis i detta nu, i nov!!) Livet känns orättvist. Glad att jag testade på kvällen så jag " kunde bryta ihop lite" och i morse testade jag igen för säkerhets skull jajamän minus... Mensen är på gång, lite idag. Får ringa kliniken och meddela. Tur att vi iaf har 7 fina frysta embryon och jag skulle tro att nästa försök blir i feb nån gång eftersom man ska ha en vanlig mens emellan. Idag känner jag mig mer okej, jag / vi kommer resa oss igen och ta nya tag. Jag kommer ha lite andrum kring detta nu och fokusera på annat ett tag. Men kommer nog kika och läsa bloggen lite vad som händer :) lycka till alla!

Svar: Men nej=( bryt ihop och kom åter❤ sänder massa styrkekramar!
vagentillmammaochpappa.blogg.se

Synderskan

16 Dec 2014 13:58

För mig var och är det tarmarna. De blir långsammare under graviditeten. Det gör att hela magen blir öm och minsta tryck är obehagligt, speciellt mellan blygdbenet och naveln! När livmodern växer tycker jag det känns mer som mensvärk.

Men prata med barnmorskan, de är suveräna på att ta bort oro. Peppen : )

Svar: Låter väldigt troligt får jag säga=)
vagentillmammaochpappa.blogg.se

Mia

16 Dec 2014 18:22

Karin 💗💗💗💗

Emmet86

16 Dec 2014 18:58

Karin: massor med styrkekramar!!!!! Men har din mens kommit? Kanske bara inte syns på testen än? Minns inte om detta var ert första försök? På vår klinik sa dem att 70% blir gravida inom 3
Försök. En klen tröst nu... Men ger hopp inför framtiden. Kram

Svar: så sant❤ och du, hoppet stiger för dig var dag. Hur känner du dig?
vagentillmammaochpappa.blogg.se

Karin

16 Dec 2014 20:24

Tack! Jag vill inte gå in på detaljer men kom typ lite brunare nyans i morse sen ännu inget mer ( men kan va så ibörjan ibland) det kommer nog igång snart! Jag/ vi kommer inte ge upp, precis som du säger Emmet86 att efter några försök lyckas väldigt många! Jag tror ändå nånstans på vår chans! Men nu ska jag samla lite energi och fokus för att orka. Idag har det ändå känts rätt ok, inget har ju ändrats egentligen och jag kan iaf äntligen sluta med lutinusen och får vila lite från hormoner/ mediciner ( även om jag faktiskt tycker nedregleringen och sprayen gick väldigt bra!) är glad över våra små eskimåer där i frysen ;)

Svar: Ja tänk i frysen väntar fin fina barn på er!❤
vagentillmammaochpappa.blogg.se

Karin

16 Dec 2014 20:26

Håller tummarna för dig Emmet86! Du gjorde väl ditt frysta i naturlig cykel? Behövs progesteronet ändå då?

Karin

16 Dec 2014 20:28

Ja detta var vårt första försök :)

Emmet86

16 Dec 2014 20:48

Karin: känns skönt att höra, precis, det ordnar sig nog tillslut. Men det är en jäkla resa. Positiva är väl att ni testade och fick minus, och inte ett missfall. Samla krafter och jag tror det blir bra för er snart!! Om detta var ert första ivf så finns stora chanser för nästa.

Svar: ja och nej. Vi gjorde frysförsök nu med insättning 5/12. Men eftersommaren har en cykel som varierar på oftast 28-34 dagar var det väldigt svårt att pricka äl. Trots äl test varje dag fick jag åka till kliniken för två VUL för att mäta äggblåsorna. Så jag fick ta en äggmognadsspruta för att de skulle ha koll äl. Därför tar jag nu lutinus. 2 ggr den dag som transfer var och nu tre gånger om dagen sen ruvardag 1. Räknar insättning som dag 0. Idag är Rd11. Testdag är på söndag enligt kliniken. Men jag tänker faktiskt inte alls på testet, tänker bara på att jag inte ska få mens. Jag lever i psykisk terror just nu.

Svar: asså det är så sjukt spännande emmet! Förstår om dina nerver sitter utanpå nu. Kan inget annat än att hoppas så innerligt att det går vägen. håller fortfarande allt jag har!
vagentillmammaochpappa.blogg.se

Sofi

16 Dec 2014 21:04

Karin: usch så tråkigt att läsa.. Vet precis hur det känns och vad ni går igenom.. Tillåt er vara ledsna och rå om varandra! Det är den bästa medicinen! Jag har tyvärr varit med om det två gånger. Och när det händer, förstår man inte hur man ska orka utsätta sig för detta igen! Men där är man som en guldfisk, man glömmer och bara vill göra det igen! Snabbare än vad man kan ana! :) och att du har så många i frysen är ju helt underbart! Njut av jul och nyår nu och tänk på annat, så kommer nästa försök ändå kännas ganska nära.. Kram på dig!

Sofi

16 Dec 2014 21:11

Bloggerskan: (vad heter du? =P känns så dumt att inte skriva ditt namn.. Haha) hur mår du nu? Fler graviditetstecken?? :)

Svar: Jag är anonym än så länge, men bloggerskan är väl fint😊 jag mår bra! tänkte uppdatera strax i bloggen! kram
vagentillmammaochpappa.blogg.se

Sofi

16 Dec 2014 21:37

Haha ja såklart! :) de får man vara! Ser fram emot nytt inlägg! Kram

Kommentera

Publiceras ej