Mensen kom inatt. Besviken som alltid, såklart. När man också vet att man prickat in precis rätt. Men det är bara att gå vidare. Jag mår inte bättre av att gå och vara ledsen.

Snart helg!=) och snart 2 september!

6 kommentarer

M

29 Aug 2014 19:25

Jag vet att det är piss men vänd på det och se det positivt att du har så regelbunden mens, då vet du när du kan börja med sprutor i nästa cykel !!! :)

Svar: Tack! Ja jag är sååååå tacksam för min numer regelbunda mens. Faktiskt riktigt glad över det. Ja, det ska bli spännande och få veta ungefär när vi på riktigt ska få börja! 2 dagar kvar! För dig med! ihhh! lycka till=D
vagentillmammaochpappa.blogg.se

Sandra

29 Aug 2014 21:39

Härligt du kan vara lite positiv ändå. Jag har inte följt din blogg, hittade precis hit. Hur länge har ni försökt och har ni nån aning om vad som är fel?
Vi försökte i två år, men jag blev gravid när vi väntade på ivf. Alls prover var tagna, papper ifyllda och glukosbelastningen gjord. Jag har fel på min sköldkörtel, efter jag börjat äta medicin mot det och dubbeldos av munkpeppar så blev jag helt otroligt gravid. Trots att jag inte hade äl enligt tester (och blodprov) och ingen mens så blev jag gravid. Min doktor blev så glad när hon gjorde ett vul och såg att ett hjärta tickade, hon sa att hon varit rädd för att jag inte kunde bli gravid. Så det var en lyckoträff.

Lite om min historia (som kan göras mycket längre) och jag hoppas att ni snart kan berätta er historia. Kramar

Svar: Hej!
Vi har försökt sedan augusti 2012. Vi har gjort utredning och det har visat sig att dels har jag ett för högt prolaktinvärde-äter medicin för att sänka detta. Ligger idag på en bra nivå, och dels så är min sambos spermier för långsamma, men rätt antal. Därför IVF. Inga andra "fel" har man hittat. Grattis till att ni lyckades=D Vad fantastiskt! Jag har hopp att om vi också ska få bli föräldrar en dag=) Och ja, jag är trots motgångar fortfarande hoppfull och har numer lättare att hantera att mensen kommer...men det beror nog mycket på att IVF är vårt nästa steg.
vagentillmammaochpappa.blogg.se

Carro

01 Sep 2014 17:55

Lycka till i morgon! Jag väntar med spänning på uppdatering här😊

Svar: Tack! Äntligen snart dags! Hoppas vi kan få ett hum när behandlingen börjar på riktigt! Uppdaterar imorgon=)
vagentillmammaochpappa.blogg.se

M

01 Sep 2014 20:00

Vet du? Jag svarade så snabbt på hormonbehandlingen så jag fick komma en dag tidigare och plocka ägg! Så idag har vi kört Göteborg ToR och fått ut 12 ägg (i 26 blåsor)! Då mina äggstockar var väldigt stora och svullna nu blir det VUL på fredag och sen förhoppningsvis återföring på lördag :)
Ser fram emot din uppdatering imorgon, fingers crossed ni får börja nästa cykel !!!

Svar: Nämen va! Gud vad kul!!Shit vad många ägg de fick ut. Good Work! Hög på morfin eller? Haha. Vad spännande! Håller allt jag har för att allt går bra=D
vagentillmammaochpappa.blogg.se

M

02 Sep 2014 14:06

Hur gick det, hur gick det??? :)

Tack snälla gulliga du för dina glada tillrop!!! Vi fick besked från Carlanderska idag att 9 av 12 ägg blivit befrukade :) men än är det lång väg kvar till en bebis...

Svar: Oj herregud! 9 av 12! Svinbra ju=D Det går verkligen enligt planerna för er. Så glad jag är för er skull. Jag har uppdaterat nu. Dock så kommer jag få ta till sprutorna i slutet av oktober....det är ju ett bra kvar. Men, har man väntat i 2 år kan man vänta lite till. Det är nämligen så att min sambo åker iväg olägligt varför det krockar helt! Annars skulle vi få starta nu.
vagentillmammaochpappa.blogg.se

M

02 Sep 2014 14:06

Hur gick det, hur gick det??? :)

Tack snälla gulliga du för dina glada tillrop!!! Vi fick besked från Carlanderska idag att 9 av 12 ägg blivit befrukade :) men än är det lång väg kvar till en bebis...

Kommentera

Publiceras ej